Träffa våra ambassadörer

Vårt fokus är att ta in erfarna och aktiva spelare inom racketsporter som pushar sig själva och sin omgivning för att bli bättre spelare och människor. Vi tittar på möjligheter att hjälpa dem att uppnå bättre resultat samtidigt som vi bygger upp deras varumärke och image. Vi tror på en gemenskap som kan hjälpa människor att få en bättre insikt om vad som passar deras spelstil och lära sig hur de kan förbättra sitt spel.

Simon Vasquez

Simon är för närvarande rankad 110 i världen på World Padel Tour. Vi är stolta över att ha Simon som vår ambassadör sedan starten 2023. Han har varit topprankad i Sverige i flera år och fortsätter att sätta sin prägel på världstouren.

Eric Ahrén Moonga

Eric är för närvarande aktiv inom både padel och tennis samtidigt som han är sportchef för Sveriges största padelföretag för utomhusspel, We Love Padel. Eric brinner för att coacha nästa generations spelare.

Danielle Daley

Vi är stolta över att presentera Danielle Daley, vår första kvinnliga ambassadör på Racket Now. Danielle är en brittisk tennisspelare som är på uppgång. Danielle är för närvarande rankad 881 på WTA och har konsekvent förbättrat sin ranking efter att ha kommit tillbaka från en skada för ett par år sedan.

Eric Davidsson

Eric var en av de bästa i sin ålder när han växte upp i tennis och övergick till padel de senaste åren. Han är en av uppstickarna på den svenska padelscenen. Han är också för närvarande tränare på framröstade Sveriges "bästa padelanläggning" Vista Padel Huddinge.